Lays Max Tomato Ketchup Flavour,patatina me ketchap 40 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

50 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Lays Max Tomato Ketchup Flavour,patatina me ketchap 40 gr.