Santal Ace,leng portokalli,karrote & limon 1 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

180 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Santal Ace,leng portokalli,karrote & limon 1 L.

Produkt Italian.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.