Noynoy Kid,qumësht 400gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht i kondensuar

159 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Noynoy Kid,qumësht për fëmijë mbi 2 vjeç 400gr.