Noynoy Evaporated Milk Full Fat,qumesht 400 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht i kondensuar

180 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Noynoy Evaporated Milk Full Fat,qumesht 400 gr.