Campina Fruttis,kos frutash me pjeshke-dardhe dhe banane 4x125gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

190 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Campina Fruttis,kos frutash me pjeshke-dardhe dhe banane 4x125gr.