Campina Fruttis,kos frutash me luleshtrydhe dhe qershi 3+ 1 Falas.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

215 Lekë / Copë

175 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Campina Fruttis,kos frutash me luleshtrydhe dhe qershi 3+ 1 Falas.

4x125gr.


Produkti nuk është më në stok.