Mondelice Yog-fun,kos dietik 500 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

125 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Mondelice Yog-fun,kos dietik 500 gr.