Tonkita shtupë me fibra të një cilësie të lartë pambuku Mopi Reliev.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Artikuj tё ndryshёm pёr shtёpinё

320 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Tonkita shtupë me fibra të një cilësie të lartë