Fineti wafer sticks,vafer me mbushje lajthie dhe kakao 45 gr.

Për mëngjesin / Cokokrem dhe nutella

115 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Fineti wafer sticks,vafer me mbushje lajthie dhe kakao 45 gr.