Lufra qumesht lope Uht 1.5 % yndyre,1L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

145 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Lufra qumesht lope Uht 1.5 % yndyre,1L.