Plasmon Pokerina makarona per femije, 340 gr.

Për fëmijë / Ushqime për fëmijë

260 Lekë / Pako

220 Lekë / Pako


Detajet e Produktit

Plasmon Pokerina makarona per femije 340 gr.Me miell gruri,kripra minerale dhe vitamina,per femije mbi 5 muaj.

Data e Skadencës: 31 Mars 2019