Stella sardine in vegetable oil,sardele ne vaj vegjetal 125 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sardele

80 Lekë / copë


Detajet e Produktit

Stella sardine in vegetable oil,sardele ne vaj vegjetal 125 gr.