Simba Monge, ushqim për qen 1230gr.

Produkte për Kafshët-Shpendët-Peshqit / Qen

190 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Simba Monge, ushqim për qen 1230gr.Me pul dhe gjel deti.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.