Aquafresh triple protection mild dhe minty,paste dhembesh 125 ml.

Higjena personale / Pasta dhëmbësh

160 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Aquafresh triple protection mild dhe minty,paste dhembesh 125 ml.