Garnier Ultra Doux Marvellous shampoo,shampo 400ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

270 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Garnier Ultra Doux Marvellous shampoo,shampo 400ml.Me vaj argani për flokë të thatë dhe pa jetë.