Garnier Ultra Doux softening shampoo,shampo 400ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

270 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Garnier Ultra Doux softening shampoo,shampo 400ml.Me aloe vera dhe qumësht për zbutjen e flokëve.