Tescoma kupe pjekje leter/ngjyre 6 cm,100 cm.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

370 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Tescoma kupe pjekje leter/ngjyre 6cm * 100 cm