Philadelphia Original,djathë i shkrirë 175 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

260 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Philadelphia Original,djathë i shkrirë 175 gr.