Tescoma kapëse mbulese tavoline 6 copë

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

200 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Tescoma kapëse plastike mbulese tavoline.6 cop