Parmalat me Omega 3 dhe Vitamina 1L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

230 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Parmalat me Omega 3 dhe Vitamina 1L.1,2% yndyr


Produkti nuk është aktualisht aktiv.