Tescoma enë matëse.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

500 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Tescoma enë matëse.ndarje deri në 60 ml.

(10,20,30,40,50,60)