​Amadori Bokoncini 500 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

280 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Amadori, Bokoncini 500 gr. (me mish pule dhe gjeli, miell gruri dhe misri ), (çmimi është në bazë të peshës, e cila ndryshon me pak gram)