Gorgonzola Bergader,djathe i mykur.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

375 Lekë / 300 gr


Detajet e Produktit

Gorgonzola Bergader.

Produkt Italian.

1250 leke/kg