Valgrana Formaggio Piemonte grana

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

450 Lekë / 300gr


Detajet e Produktit

Valgrana Formaggio Piemonte.PRODUKT ITALIAN

1500/kg