AK petë për bakllava, Tradita Shqiptare 14-15 petë, 450 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Petë byreku

108 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

AK petë për bakllava, Tradita Shqiptare 14-15 petë, 450 gr.