Patate e vogel e verdhe rrjet 1.520 kg.

Fruta dhe Perime / Perime të Freskëta

380 Lekë / rrjete


Detajet e Produktit

Patate e vogel e verdhe rrjet 1.520 kg.

250 leke/kg

.(çmimi është në bazë të peshës, e cila ndryshon me pak gram).