Mario, peta byreku speciale Tetove, 500 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Petë byreku

100 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Mario, peta byreku speciale Tetove, 500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.