Palmolive Naturals, sapun 90 gr

Higjena personale / Sapunë të vegjël

50 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

PRODUKT ITALIAN Palmolive Naturals, sapun me qumësht dhe mjalt 90 gr