Zott Toasty Sandwich, djath me feta 150 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

115 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Zott Toasty Sandwich, djath me feta 150 gr.