Happy Cow, djath i proçesuar në pjesë, paketim i madh, 24 porcione, 360 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

320 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Happy Cow, djath i proçesuar në pjesë, paketim i madh, 24 porcione, 360 gr.