Happy Cow Woerle,djath bebe i procesuar ne pjese 8 porcione 120 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

110 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Happy Cow Woerle,djath bebe i procesuar ne pjese 8 porcione 120 gr.