Kinder Milch-Schnitte, çokollatë kek me qumësht dhe mjalt, 28 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Çokollata tё vogla

55 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Kinder Milch-Schnitte, çokollatë kek me qumësht dhe mjalt, 28 gr..


Produkti nuk është më në stok.