Zott Jogobella, yogurt me fruta pylli, 400 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

145 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Zott Jogobella, yogurt me fruta pylli, 400 gr.


Produkti nuk është më në stok.