Sadia , krahë pule 1 kg.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

400 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Sadia, krahë pule 1 kg.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.