Bic Cristal Ball Pen, 4 stilolapsa ngjyra të ndryshme.

Artikuj kancelarie,canta dhe Libra / Artikuj kancelarie

149 Lekë / Pako


Detajet e Produktit

Bic Cristal Ball Pen, 4 stilolapsa ngjyra të ndryshme ( kuqe,blu,jeshile,zezë)