Sejega Xaxiq 450 gr

Salca dhe antipasta te gatshme / Sallatë Ruse - Xaxiq-Fergesë

160 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Sejega Xaxiq 450 gr


Produkti nuk është aktualisht aktiv.