Rozenbal, kaci + furçë

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Aksesore banjoje dhe kuzhine

265 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Rozenbal, kaci + furçë

Gjendje ngjyre jeshile.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.