Vim Clorex 750 gr

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrues specifik

170 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Vim Clorex Rimuove Germi e Batteri , heq mikrobet dhe bakteret 750 gr


Produkti nuk është aktualisht aktiv.