Osram, llambë elektrike me zogël të madhe dhe dritë të bardhë.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Llamba

450 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Osram, llambë elektrike me zogël të madhe dhe dritë të bardhë.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.