Pronto Legno 5in1 , pastrues xhamash dhe sipërfaqe të ndryshme, me aloe vera 500 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i xhamave

350 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Pronto Legno 5in1, pastrues xhamash dhe pluhurash, me aloe vera 500 ml.