KMY Salçiçe 310 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

180 Lekë / 330 gr


Detajet e Produktit

KMY Salçiçe. (çmimi është në bazë të peshës, e cila ndryshon me pak gram)550 leke\kg.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.