Raid, sprai kundër mizave dhe mushkonjave, 400 ml.

Aromatik të ndryshëm-Insekticide / Insekticide

220 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Raid, sprai kundër mizave dhe mushkonjave, 400 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.