Schwarzkopf Gliss, shampo për flokë të thatë dhe të brishtë, 400 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

450 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Schwarzkopf Gliss, shampo për flokë të thatë dhe të brishtë, 400 ml.