Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80 gr.

Për fëmijë / Ushqime për fëmijë

270 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80 gr.