Hako, kremviçe e tymosur, 430 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

340 Lekë / Pako


Detajet e Produktit

Hako, kremviçe e tymosur, 430 gr.


Produkti nuk është më në stok.