Erzeni, gjalp i tretur, 450gr.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

448 Lekë / Copë

429 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Erzeni, gjalp i tretur, 450gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.