Erzeni, djath kaçkavall lope, 260 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

208 Lekë / 260 gr


Detajet e Produktit

Erzeni, djath kaçkavall lope, 260 gr. (çmimi është në bazë të peshës, e cila ndryshon me pak gram)

800/kg