Amadori Evvival Wurstel Italiano 100 gr

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

40 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Amadori Evvival Wurstel Italiano, produkt me bazë mishi dhe gjeli deti dhe pule 100 gr