Amadori Evvival Wurstel Italiano 250 gr

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

105 Lekë / Pako


Detajet e Produktit

Amadori Evvival Wurstel Italiano, produkt me bazë mishi dhe gjeli deti dhe pule 250 gr