Afroso me limon, pastron dhe aromatizon WC, 3 copë.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Aksesore banjoje dhe kuzhine

210 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Afroso me limon, pastron dhe aromatizon WC, 3 copë.